Livet är för kort för att inte göra det man vill…

Jag Madeleine har alltid älskat hem med allt vad det innebär, färg, textilier, konst ja allt som tillför mitt hem harmoni, jag har gått kurs i feng shui och då föll det på plats, jag känner så väl om miljön har god energi och ett gott flöde, har du ett gott flöde i ditt hem?

Min dröm om en inredningsaffär har jag bockat av, väldigt kul men ibland tar livet en annan väg än vad man tänkt sig, istället kommer jag satsa på Pop up store för det finns så mycket fint som jag vill dela med mig till dig, håll utkik.

2009 blev jag med trädgård( en jordplätt ) och det blev en puff i rätt riktning för djur och natur ligger mig också varmt om hjärtat, det finns så mycket vackra växter som tillför glädje i vardagen.

2011 gick jag en trädgårdsutbildning på Gunnebo slott och trädgårdar, kul och lärande, kanske kan jag hjälpa dig med en grönskande balkongoas.

Det jag vill med mitt företag är att jobba med det jag gillar och är bra på, mina ledord är hållbart då jag värnar om miljön och såklart plånboken samt vänlighet- det mår du och jag bra av.

Maila mig gärna om du vill göra ditt hem/sovrum eller balkong harmoniskare, grönare, piggare, mer konst, förslag på förbättringar eller något annat du funderar på för att ditt hem skall bli en oas att hämta kraft ifrån.